Våren är på väg

Nu är våren på väg efter den knappa vintern.....Jag har gjprt en del val som kommer att göra så att jag får mer tid till mig själv min familj & mina hundar och ja sånt som jag tycker är kul.

De känns fantastiskt bra och nu har jag lagt ner massa tid på kvällarna till min "nya" hobby PhotoShop. Hur kul som helst :) Jag har ju dom sista åren inte lagt den tid jag velat på fotografering som jag älskar och då helst med hundarna som motiv, men nu kommer jag ha tid med de!

Har med omsorg hittat en hane till Tiny så går allt som vi vill så kommer de att komma valpar i sommar. Utan att säga för mycket (kommer att gå ut så fort parning skett) hanen är friröntgad med HD B/B ED 0/0 i Sverige samt Ataxia Clear. Han är väldigt glad och energisk kille precis så som jag vill att dom ska vara ingen soffpotatis här inte. Att jag väljer att understryka Sverige beror på att som dom flesta vet så litar jag inte ett dugg på utländska resultat då majoriteten har A höfter (när dom bor utomlands) men när dom röntgas i Sverige så blir de oftast katastrofala resultat.

Här kommer två bilder som jag lekt fram i PhotoShop den första är på Tiny min lilla tjej och den andra är på hennes son Vito som jag deläger med Camilla Kihlgren.

Tiny

Vito

 RSS